Todays

Tröja- H&M, kjol- Bikbok, skor- H&M

Outfit

Tröja- Gina Tricot, jeans- Monki, converse, klocka- Calvin Klein
Såhär såg jag ut häromdagen! I en ny tröja från Gina Tricot. Dessutom har den ett jättebra pris, bara 199 kronor! Så jag slog till direkt! Älskar dragkedjorna i sidorna. KRAM

Todays

Linne- Kappahl, jeans- Gina Tricot, Converse

Babes

Jag älskar inspirerande och tilltalande bilder, och två fashionistor som alltid levererar snygga bilder är dessa två! De är bland mina favoriter! Och jag vet att jag inte är ensam om att tycka det!
Angelica Blick

Kenza Zouiten

Favoriter ivyrevel


Ivyrevel har fått in så mycket fint! Älskar byxorna spm är lite utsvängda! Kommer nog bli en liten beställning därifrån snart känner jag på mig! 

Tax free

Dessa två beställde jag från Taxfreen innan vi reste. Kunde bara inte motstå de söta små Marc Jacobs parfymerna. Har dock inte testat dem än men hoppas på att få en favorit. Köpte även den populära YSL parfymen Black Opium. Bara flaskan är ju fööör snygg!

Polo

En outfit från förra veckan. Fick hem den här polotröjan från Gina Tricot och gillade den genast. Så skönt material och lättmatchad. Gillar verkligen mycket av höstens mode!

New in

När vi satt på flyget ner till Rhodos tittade jag lite i Taxfree katalogen och sa att jag ville köpa detta set med läppstift från Loreal. Tittade i katalogen flera gånger och velade men bestämde mig inte riktigt för att köpa. Sen efter en stund kommer det fram en flygvärdinna till mig och överlämnar dessa och säger att det är en present till mig. Då hade Anton varit så gullig och gått och köpt dem till mig! Min älskling. Och alla färgerna var jättefina!

Todays

Tröja- H&M, jeans- Gina Tricot, klocka Calvin Klein, Converse

Beatrice Lööf

Jag heter Beatrice Lööf och är en 20-årig glad tjej som bor i Lidköping. Tre av mina största intressen är fotografering, mode och skönhet så det är det ni kommer hitta i min blogg. Jag har precis tagit studenten från linjen Estet med inriktning media. Hoppas ni stannar kvar! Kram ♥

Follow on Bloglovin

Tema gjort av Mimmi Thorneus