Nattduksbord


Hej på er! Söndag idag. Just nu har jag en sån period då jag kollar väldigt mycket på inspirationsbilder på Pinterest och hittade då dessa bilder. Jag tycker att våra nattduksbord är så tråkiga, har bara ställt något där men skulle vilja dekorerna dem lite snyggare. Typ någon tavla, någon snittblomma eller liknande. Här är lite inspobilder men det är svårt hur man ska ha det. Vad brukar man ha på nattduksbord? En lampa typ. 


Ranunkler

Alltså jag älskar dessa blommor. Länge visste jag inte vad de hette men de heter tydligen ranunkler? Otroligt fina blommor, måste skaffa mig några snart! Vet dock inte vart jag hottar dem i Lidköping. Bilden högst upp till vänster fotade jag i Göteborg. Hade så velat köpa en bukett då men kunde ju inte släpa runt på massa blommor i klädaffärerna. Får leta vidare!

Beatrice Lööf

Jag heter Beatrice Lööf och är en 20-årig glad tjej som bor i Lidköping. Tre av mina största intressen är fotografering, mode och skönhet så det är det ni kommer hitta i min blogg. Jag har precis tagit studenten från linjen Estet med inriktning media. Hoppas ni stannar kvar! Kram ♥

Follow on Bloglovin

Tema gjort av Mimmi Thorneus