Semester

Hejsan! Det var några dagar sen sist. Har varit en hel del jobb de senaste dagarna. Men nu har vi åkt ner till min faster plus man i Malmö för några härliga dagar. Och vädret är kanon, tror det är det på de flesta ställen i Sverige just nu. 
Hur som helst, idag blev det shopping. Först på köpcentret Emporia och sen inne i stan. Shoppade på Hollister, Sephora, Victorias Secret, H&M och Åhlens city. Kan visa vad när vi kommit hem, hittat massa fint! Sen åt vi även frosen yoghurt (min med jordgubbar och ananas, såå god!) och drack latte i solen. Så mysigt!
Imorgon ska vi sola och bada, kommer bli så härligt! Har inte badat än i år och knappt solat heller hehe. Blir väl förmodligen premiärdopp i havet. Gissar att det är rätt kallt eftersom det knappt varit varmt än.
Nu sitter vi och tar igen oss och snart ska vi äta grillat, mums! Tydligen blir det lite grekiskt. Hoppas ni får en fin kväll! 

Kommentarer

Skriv en kommentar

Beatrice Lööf

Jag heter Beatrice Lööf och är en 20-årig glad tjej som bor i Lidköping. Tre av mina största intressen är fotografering, mode och skönhet så det är det ni kommer hitta i min blogg. Jag har precis tagit studenten från linjen Estet med inriktning media. Hoppas ni stannar kvar! Kram ♥

Follow on Bloglovin

Tema gjort av Mimmi Thorneus