Semester II

Hej på er! Inte bästa uppdateringen just nu, mest på grund av att jag har en dator som inte vill samarbeta och sen att jag även just nu har en veckas semester. Men här kommer lite bilder.
I måndags drog jag och Anton iväg till Vann spa för en mysig övernattning och spa. Vi badade i varma (och iskalla!!) pooler. De flesta var varma men sen fanns det en kall man kunde doppa sig i. Men det var väldigt härligt!
Sen fanns det möjlighet att få flyga helikopter så det gjorde vi. Jag har gjort det en gång förut men då var jag typ 8 år. Fin utsikt var det, jag fick sitta fram med piloten. 

På tisdagen åt vi en god frukost på hotellet och sen badade vi lite till innan vi åkte hemåt. Men innan det stannade vi i både Lysekil och Torp i Uddevalla. Hittade en jättefin klänning i Lysekil som fick följa med mig hem! 
Idag har vi paddlat kanot med min familj. Det var jag, Anton och Sofia i den ena och Tilde, mamma och pappa i den andra. Var ute på älven i ca 3 h. Fint väder hade vi också! Hoppas ni har fina dagar också, kram!


Skriv en kommentar

Beatrice Lööf

Jag heter Beatrice Lööf och är en 20-årig glad tjej som bor i Lidköping. Tre av mina största intressen är fotografering, mode och skönhet så det är det ni kommer hitta i min blogg. Jag har precis tagit studenten från linjen Estet med inriktning media. Hoppas ni stannar kvar! Kram ♥

Follow on Bloglovin

Tema gjort av Mimmi Thorneus