Hurtsen Alex

En sådan här hurts från Ikea har jag länge velat ha till allt mitt smink och nu när vi skaffade lägenhet lät Anton mig göra en sminkhörna och där fick denna stå. (Bilder på hela sminkhörnan kommer när den är klar.) Nu tänkte jag visa hur jag har organiserat allt mitt smink och mina skönhetsprodukter. Har inte fyllt alla lådor än och några är inte klara men visar ändå det jag gjort.
I översta lådan har jag valt att ha olika ansiktsrengöringar, fast de jag använder just nu står i badrumsskåpet. Jag har även olika primers (både till ansikte och ögon), ansiktskrämer så som dag-, natt- och ögonkrämer. Och bas, alltså foundation.
Den andra lådan är inte så bra organiserad än, behöver lite mindre förvaringar till dessa saker. Men i har jag ögonskuggspaletter, ögonskuggor i burkar (både fasta skuggor och lösskuggor), ögonbrynsprodukter och mascaror. Och i den mindre genomskinliga lådan har jag olika pennor som krämögonskugga, kajal och eyeliners.
I den tredje har jag olika läppprodukter. Läpppennor, läppglans, läppstift och vårdande produkter som läppbalsam och läppskrubb.
I fjärde ligger det olika rouge, puder, solpuder och en skugga att hignlighta med. I lådan längre in ligger lite oanvända tester på saker som jag fått i bland annat mina glossyboxar.
I femte har jag lösögonfransar, och just nu delar de låda med ansiktsmasker också.
Sjätte lådan är den fullaste lådan hittills. Där i har jag alla olika kroppsprodukte såsom bodybutter, bodylotion, kroppsoljal, duschgel, duschskrubb, handkräm, fotkräm, shimmerlotion och badskum.
 
Ja detta var allt jag hade i just nu. Hoppas ni tyckte om inlägget! KRAM

Kommentarer

Hannah S.

2015-01-30 - 23:10:39
Jättebra organiserat! Skulle verkligen behöva fixa om i mitt smink också ;p
Svar: Tack! :D Ja det blir lätt rörigt bland sådana småsaker!
Beatrice Lööf

Skriv en kommentar

Beatrice Lööf

Jag heter Beatrice Lööf och är en 20-årig glad tjej som bor i Lidköping. Tre av mina största intressen är fotografering, mode och skönhet så det är det ni kommer hitta i min blogg. Jag har precis tagit studenten från linjen Estet med inriktning media. Hoppas ni stannar kvar! Kram ♥

Follow on Bloglovin

Tema gjort av Mimmi Thorneus