Min alla hjärtans dag

Jag hjärta Zara, hade på mig både kjol och blus från Zara när vi gick ut och åt.
Blusen är ny, köpte den i fredags när vi var i Göteborg och shoppade. Hittar alltid massa fint inne på Zara!
 Hej på er! Hoppas er vecka börjat bra! Jag tänkte bara berätta lite om min alla hjärtans dag i lördags. Den började med jobb klockan 7 på morgonen så jag fick gå upp tidigt. Sen när både jag och Anton slutat tog vi en fika, alltid lika mysigt.
När vi sedan kom hem gav vi varandra en present. Jag fick ett paket från the body shop och Anton fick en mixer av mig, haha. Inte så romantisk present men både han och jag ville ha en så vi kan mixa smoothies tex. Efter det åkte jag hem till mamma och pappa lite och både gav och fick present, hihi!
Sen klockan 8 hade vi bokat bord på Ally Rose. Jag åt en god ryggbiff med potatisgratäng, chilibeanaise. Väldigt gott! Sen försökte vi se en film när vi kom hem men båda somnade. Inte så konstigt med tanke på att jag gåt upp innan kl 6 så. 
Ja så såg vår alla hjärtans dag ut, hoppas ni också hade e bra dag med era nära och kära!
 

Kommentarer

Alexandra

2015-02-16 - 20:34:11
Hej, jag är utbildar mig till PT och arbetar som hälsocoach på hälsoföretaget herbalife och säljer just nu skräddarsydda kostscheman och träningscheman för 250kr (ord pris. 500 kr) passa på! Kontakta mig för mer information.

Skriv en kommentar

Beatrice Lööf

Jag heter Beatrice Lööf och är en 20-årig glad tjej som bor i Lidköping. Tre av mina största intressen är fotografering, mode och skönhet så det är det ni kommer hitta i min blogg. Jag har precis tagit studenten från linjen Estet med inriktning media. Hoppas ni stannar kvar! Kram ♥

Follow on Bloglovin

Tema gjort av Mimmi Thorneus