Inspo


Lite inspo från Pinterest, ibland känner jag bara att jag behöver en liten dos av inspiration. Och tycker Pinterest är bästa sättet att hitta det, vare sig det gäller kläder, inredning, smink eller foto.

Mitt drömboende

Bilder från Pinterest
Tänkte att det skulle vara kul att rada upp lite saker som jag hade velat ha i mitt drömboende. Då tänker jag lägenhet nu men även hus senare. Här kommer lite saker som gärna får finnas om jag får bestämma. 

- Ljusa trägolv. Tycker att både vitt och ljusare trä är hur snyggt som helst. Men helst åt det kalla hållet, inte för mycket gult trä. Det gör att det blir lättare att färgsätta andra saker i hemmet. 
- Mysig balkong. En fin liten balkong hade jag gärna haft. Som på en av bilderna över hade vart drömmen! 
-Stora, öppna ytor mellan rummen. Detta ger mycket ljus och att det känns stort även om det kanske inte är superstort. 
-Högt i tak. Och då även gärna höga fönster och tyger från tak till golv. 
-Walk in closet. Behöver inte vara ett helt rum men i alla fall en fin hörna som på två av bilderna över. Snyggt med hyllor över byrå och klädhängare! 
-Vit/grå kaklat badrum. Skulle dekoreras med lite grönt och höga, lyxigaglasdörrar till duschen! 
-Modernt kök. Med vitt vitt vitt, och möjligtvis lite ljusgrått och mässing. Massa färska örter och marmor. 
- Öppen spis. Detta hade man ju inte tackat nej till direkt. 
- Stuckatur. Vem vill inte ha fina lister aka sekelskifteshus. 

...

Norrsken


Har länge tänkt att jag velat fota norrsken så i vintras hittade jag en sida som uppdaterar om det finns chans till norrsken i landet (oftast högt upp i norr men ibland även här nere hos oss). Så i lördags skrev dem att det fanns chans till norrsken i nästan hela landet. Så jag tittade ut, såg att det var stjärnklart och drog med Anton ut (vågade inte åka själv, hehe). Började med att jag fotade lite stjärnor men så på en bild såg jag att jag fått med norrsken i bilden! Hade inte märkt det innan men tittade man noga kunde man faktiskt se det med blotta ögat också. Men bara ett svagt sken. Så jag började fota lite! Men det var svårt, visste inte vilka inställningar jag skulle ha och det blåste ordentligt vilket gjorde att kameran inte stod still. Men några bilder fick jag allt, och man ser ju verkligen att det är norrsken! Hoppas på att få fler chanser att fota detta i höst och vinter!

Shopping Sephora

Detta fick jag med mig från Sephora i Malmö. Mascaran och ansiktsmasken fick jag dock för att jag handlade så mycket. Fick med mig en hel del hem hihi. 

Beatrice Lööf

Jag heter Beatrice Lööf och är en 20-årig glad tjej som bor i Lidköping. Tre av mina största intressen är fotografering, mode och skönhet så det är det ni kommer hitta i min blogg. Jag har precis tagit studenten från linjen Estet med inriktning media. Hoppas ni stannar kvar! Kram ♥

Follow on Bloglovin

Tema gjort av Mimmi Thorneus