Anastasia Beverly Hills beställning


Såhär såg hela beställningen ut från Anastasia. Den innehöll 1 Contourkit, 3 Liquid lipsticks i färgerna Sad girl (den mörka), Bambi (den rosalila) och milkshake (den ljusaste rosa) och en Dipbrow i färgen Taupe. Har färgen choclate innan men den är egentligen lite mörk så ville ha en ljusare också. Nu tänkte jag skriva lite om hur det gick att beställa från Anastasias egna hemsida. 

Varför jag ens beställde från USA var för att dessa Liquid lipsticks som är ganska nya inte finns i Sverige än. Så när jag ändå beställde tänkte jag att jag lika gärna kunde beställa lite mer. 

Egentligen ville jag ha fler Liquid lipsticks (minst 3 till). Men jag visste ju inte vad jag skulle tycka om dem så började med 3. De kostade 20 dollar vilket ungefär är 175 svenska kronor. Det tycker jag ändå är ett helt okej pris för dessa! 

Sen köpte jag ju som sagt en dipbrow i färgen Taupe. Denna kostade 18 dollar vilket är ca 158 svenska. Om man köper den från en svensk sida kostar den runt 250 så nästan 100 kr billigare alltså. 

Contourkitet har jag velat ha länge så passade på att köpa ett sådant också. Det kostade 40 dollar och det är ca 350 svenska kronor och köper man litet på en svensk sida nu får man betala ca 595 kronor! Nästan 260 kr mer. 

Så sakerna kostade lite mindre när man beställde direkt från dem! Sen kostade frakten 18 dollar så 158 kr till blev det ju men fortfarande billigare. 

Frakten gick snabbt också vilket jag tycker var super! Tror jag fick paketet efter 6 arbetsdagar! Väldigt smidigt! Och tull slapp jag eftersom värdet på beställningen och frakten inte blev över 1400 kr!

Kommentarer

Cornelia

2015-04-13 - 14:01:35
Så härligt att få hem lite nytt! :)
Svar: Ja älskar när man får paket! :D
Beatrice Lööf

Skriv en kommentar

Beatrice Lööf

Jag heter Beatrice Lööf och är en 20-årig glad tjej som bor i Lidköping. Tre av mina största intressen är fotografering, mode och skönhet så det är det ni kommer hitta i min blogg. Jag har precis tagit studenten från linjen Estet med inriktning media. Hoppas ni stannar kvar! Kram ♥

Follow on Bloglovin

Tema gjort av Mimmi Thorneus