En ängel fick lämna jorden

Bild tagen för ca 3 år sedan, jag och min älskling!
Jag har inte varit så aktiv på bloggen på över en vecka. Jag har helt enkelt inte orkat. Det började förra fredagen då Mimmi blev sjuk. Hon opererades i maj förra året och vi visste att detta skulle komma tillbaka förr eller senare men ändå kom det som en chock för oss. Det gjorde ont i hjärtat att se henne så svag. Det bästa vi kunde göra för henne var att låta henne somna in. Jag tror hon kände sig trygg ända in i det sista, hela familjen var hos henne till slutet. Vår Mimmi har haft ett jättebra kattliv och jag vet att hon har det bra nu. Det jobbigaste är att tänka på att jag aldrig kommer få klappa hennes lurviga päls eller lukta i hennes huvud igen som jag alltid brukade göra. Men så mycket kärlek och lycka som hon gett till vår familj under dessa 12 år så skulle hon inte behöva lida. Sov gott min älskling, kommer sakna dig otroligt!

Bästa GAGA

 
Man kan ju inte annat än älska Lady GAGAs nya låt! Ni måste lyssna!

Stockholm del 1 - Night

Nu är jag hemma från Stockholm, och med mig har jag en dunderförkylning.. Men åkte ändå in till skolan idag för att ha naturprov. Hur som helst, våra tre dagar i Stockholm har varit bra. Lite stressiga men vi har hunnit med mycket! Besökt 4 skolor, varit på fotografiska, fotat nattfoto (bilderna ovan) och hunnit shoppa lite. Ska visa vad jag shoppat imorgon tänkte jag. Men här kommer några bilder ifrån nattfotograferingen. Är mest nöjd med den första och den tredje i gränden. Hoppas ni gillar dem!

Stockholm

Några bilder från de senaste två dagarna! Är i Stockholm med skolan och har besökt både riksdagen och olika skolor. Fint väder är det också! Hoppas ni har det bra!

Todays

Bättre bilder på nya jeansen från Gina Tricot!

Studentmössan har kommit!

 

Mello 2014

Igår var jag och Tilde på andra chansen här i Lidköping. Så roligt att det var i vår hemstad. Här kommer lite bilder!
Helena Paparizou var förresten och fikade där jag jobbar idag och JAG expiderade henne! Hon köpte räkmacka och kycklingpaj av mig! ;D

Paljettkjol och glittereyeliner!

Beatrice Lööf

Jag heter Beatrice Lööf och är en 20-årig glad tjej som bor i Lidköping. Tre av mina största intressen är fotografering, mode och skönhet så det är det ni kommer hitta i min blogg. Jag har precis tagit studenten från linjen Estet med inriktning media. Hoppas ni stannar kvar! Kram ♥

Follow on Bloglovin

Tema gjort av Mimmi Thorneus